Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A glutation csökkenti a perifériás artériás betegség tünetei
  2023-12-01 15:20:08, péntek
 
  A glutation csökkenti a perifériás artériás betegség tüneteit is

Bizonyára sokan hallottak már a glutationról. Ez egy olyan antioxidáns, amely az emberi szervezetben is termelődik. Tanulmányok sora számolt be arról, hogy a glutation csökkenteni tudja az oxidatív stressz mértékét és ezzel együtt azokat a káros hatásokat, amelyeket az oxidatív stressz okoz a szervezetben.

Számos kutatási eredmény írta le, hogy a glutation nagyon előnyös lehet a Parkinson-kórban szenvedő betegek számára, ugyanis képes enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Ez az antioxidáns mind az alkoholos, mind a nem alkoholos zsírmájbetegségben csökkenteni tudja a sejtkárosodás mértékét. Ezen kívül növelheti a mobilitást azoknál a személyeknél, akik perifériás artériás betegségben szenvednek.

A glutation voltaképpen három aminosavból tevődik össze, mégpedig a glutaminsavból, a glucinból és a ciszteinből. Ez a hármas sokat segíthet a bőrtónus és a bőrhibák javításában, ezen kívül jelentősen le tudja csökkenteni a pattanások kialakulásának az esélyeit.

Mikor fogyasszuk a glutationt?
A glutationt a legjobb étkezés előtt, üres gyomorra bevenni, mert így sokkal jobban hasznosul.
Számos tanulmány számolt be arról, hogy azok a személyek, akik rendszeresen fogyasztanak glutationt, sokkal jobban alszanak, mint azok, akik nem fogyasztanak ilyen kiegészítőt. A glutation mindemellett segíti az éjszakai, az alvás közbeni méregtelenítést és az optimális egészség fenntartását.

Ahogy öregszünk, úgy csökken a glutation szintje a szervezetünkben. Ennek okai a káros vegyi anyagok, a gyógyszerek, de még stressz hatására is csökkenhet ennek az anyagnak a szintje.

A glutation fokozhatja a szervezetben az antioxidánsok szintjét, ami pedig a sejtek egészségét segít biztosítani. A glutationnak nagy szerepe van az energiatermelésben, illetve segítséget nyújt a vírusok és a baktériumok elleni küzdelemben.

Nemcsak a májat méregteleníti eredményesen, hanem a gyulladást is nagyon hatékonyan képes szabályozni. Akkor is számíthatunk a segítségére, ha autoimmun betegségben szenvedünk, ugyanis jelentősen képes csillapítani a kellemetlen tüneteket.

A glutation sokféle táplálékban megtalálható a maga természetes formájában, például az avokádóban, a hagymában, a fokhagymában, a tojássárgájában, a spárgában.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: szervezetünkben, méregtelenítést, tojássárgájában, glutaminsavból, kialakulásának, méregteleníti, sejtkárosodás, antioxidánsok, számíthatunk, fenntartását, személyeknél, csillapítani, szervezetben, mindemellett, eredményesen, megtalálható, fogyasztanak, rendszeresen, glutationnak, fokhagymában, glutationról, kellemetlen, segítségére, baktériumok, küzdelemben, gyógyszerek, antioxidáns, csökkenteni, szabályozni, tanulmányok, táplálékban, kiegészítőt, természetes, ciszteinből, javításában, betegségben, glutation csökkenti, perifériás artériás, olyan antioxidáns, emberi szervezetben, glutation csökkenteni, oxidatív stressz, káros hatásokat, glutation nagyon, kellemetlen tüneteket, antioxidáns mind, sejtkárosodás mértékét, mobilitást azoknál, glutation voltaképpen, hármas sokat, bőrhibák javításában, pattanások kialakulásának,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Emlék  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Palóc Grand Canyon  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A Mester kezének érintése  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Gárdonyi Géza - Április végén  Az embernek a társa: hiányzik.  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Emberként automatikusan értéke...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  William Shakespeare idézet  William Shakespeare idézet  Ahogy emelkedik a rezgés...  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Vannak arcok  György napra  Facebookon kaptam  Alvó cica  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Alvó cica  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A Gömb  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  S a dalok tanulsága  Alakot vált...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Próbálkozni kell ahhoz,  Ahogy emelkedik a rezgés...  próbáljuk ki az őszinteséget  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Föld napja április 22  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Nehezen engedem  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Mosolyogtál már ma?  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
glutation csökkenti, perifériás artériás, olyan antioxidáns, emberi szervezetben, glutation csökkenteni, oxidatív stressz, káros hatásokat, glutation nagyon, kellemetlen tüneteket, antioxidáns mind, sejtkárosodás mértékét, mobilitást azoknál, glutation voltaképpen, hármas sokat, bőrhibák javításában, pattanások kialakulásának, legjobb étkezés, glutation mindemellett, alvás közbeni, optimális egészség, glutation szintje, káros vegyi, glutation fokozhatja, antioxidánsok szintjét, sejtek egészségét, glutationnak nagy, baktériumok elleni, májat méregteleníti, glutation sokféle, maga természetes, szervezetünkben, méregtelenítést, tojássárgájában, glutaminsavból, kialakulásának, méregteleníti, sejtkárosodás, antioxidánsok, számíthatunk, fenntartását, személyeknél, csillapítani, szervezetben, mindemellett, eredményesen, megtalálható, fogyasztanak, rendszeresen, glutationnak, fokhagymában, glutationról, kellemetlen, segítségére, baktériumok, küzdelemben, gyógyszerek, antioxidáns, csökkenteni, szabályozni, tanulmányok, táplálékban, kiegészítőt, természetes, ciszteinből, javításában, betegségben, aminosavból, voltaképpen, biztosítani, csökkenhet, egészségét, pattanások, szenvednek, jelentősen, fogyasszuk, glutationt, perifériás, mobilitást, fokozhatja, termelődik, formájában, szenvedünk, hatékonyan, gyulladást, segítséget, avokádóban, glutation, spárgában, autoimmun, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7394
  • e Hét: 32285
  • e Hónap: 63771
  • e Év: 268472
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.